Vinski Yhteisötalo lyhyesti

Vinski Yhteisötalo on järjestötoimijoiden, säätiöiden, yksityisten palveluntuottajien sekä kuntalaisten oma yhteisöllinen talo Salossa.

Koko Salon oma Yhteisötalo Vinski tarjoaa yhteisöllisen toimintaympäristön ja yhteisiä toimitiloja tarpeesi mukaan. Valikoimistamme löytyy erilaisia tuntiveloitteisia tiloja, koulutus- ja kokoustiloja, neuvottelutiloja sekä kuukausiveloitteisia huoneita.

Vinskin taustalla toimii Anna Tukesi ry, jonka tavoitteena on luoda verkostoja erilaisten toimijoiden kesken sekä lisätä järjestöjen toimintaedellytyksiä ja voimavaroja tarjoamalla mahdollisuuden monipuoliseen yhteistyöhön ja verkostoitumiseen.

Kaikki kokous- ja kerhotilamme ovat yhdistysten käytettävissä. Yhteisötalolla seudun asukkaat, järjestöt ja eri palveluiden työntekijät voivat yhdessä ja erikseen tuottaa koko yhteisöä hyödyttävää toimintaa – erilaisia tapahtumia, kursseja ja kerhoja, vertaisryhmiä ja muuta mukavaa yhdessäoloa.

Yhteisötalo Vinski toimii osoitteessa Tehdaskatu 13 (2. kerros), 24100 Salo

Jos tarvitset tiloja, vaikka vain tunniksi, kannattaa olla kuulolla. Tilat ovat edulliset, jotta kaikilla olisi mahdollisuus niitä hyödyntää. 

Lisätietoja antaa Vinskin projektivastaavat Sari Pesonen s-posti: sari.pesonen@annatukesi.net, sekä Päivi Lehtinen paivi.lehtinen@annatukesi.net